(video) Premierele Jetour la Auto China 2024: Reportaj AutoBlog.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Jetour MoldovaCastel MimiApa Bucovina MoldovaBT Leasing MD și Xiaomi Moldova.

Jetour, o marcă din portofoliul celor de la Chery, nu avea cum să lipsească de la Auto China 2024. Produsele sale devin tot mai interesante și mai populare, mai ales prin faptul că gama sa cuprinde doar crossovere și SUV-uri, feluri de mașini care reprezintă mare interes și în Republica Moldova.

Și iată câteva modele care au fost expuse și pe care le-am văzut pentru prima dată. Noul Jetour T1 vine garantat în țara noastră, inclusiv în format plug-in hybrid și cu AWD, având un preț maxim de aproape 35.000 de euro.

Viitorul Jetour T5 s-a prezentat sub formă de concept. Are 5.2 metri lungime și un sistem de propulsie format dintr-un motor pe benzină și două motoare electrice. Are tracțiune integrală și o gardă la sol impresionantă. Va fi disponibil în producția de serie în 2026.

Modelul Jetour L6 impresionează cu peste 320 CP, L7 cu ale sale șapte locuri, iar X70 Plus (facelift) este pregătit pentru gama anului 2025. Ce părere aveți despre această marcă?

Cmentariile sunt închise