(video) Preşedintele SUA, Joe Biden, a aterizat la 700 km de Chişinău. Şi-a adus şi limuzinele blindate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Președintele SUA, Joe Biden, a ajuns în această după amiază în Polonia, cea mai apropiată destinație de Republica Moldova şi cea mai îndepărtată faţă de America, de când şi-a început mandatul. Avionul său a aterizat la Rzeszow, la 100 km de frontiera ucraineană şi la puţin peste 700 km de Chişinău.

Şi-a adus în Polonia şi limuzina sa blindată, pe care dorim să v-o arătăm din nou şi să ne uimim în continuare împreună de grosimea uşilor sale. Tradiţional, din convoi fac parte două exemplare, din motive de securitate.

În primele ore ale vizitei sale de două zile în Polonia, Biden urmează să se întâlnească cu militarii americani staţionaţi în acest oraş, alături de care deja a servit pizza. Ulterior, liderul de la Casa Albă se va deplasa la Varşovia, unde va avea întâlniri cu liderii polonezi şi va efectua o vizită într-un centru de primire a refugiaţilor ucraineni care au fugit din cauza invaziei ruse din ţara lor.

În cadrul turneului său european, Joe Biden a participat joi, la Bruxelles, la trei summituri succesive, ale NATO, G7 şi Consiliului European, în contextul războiului din Ucraina şi cu scopul declarat de a coordona poziţia aliaţilor.

Maşinile au fost transportate anterior şi în capitala belgiană:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/