in , ,

(video) Prima apariţie publică a modelului Bugatti Bolide pe străzile din Milano a impresionat publicul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

O caroserie simplă, lungă și elegantă în spate, dar și o combinație unică de confort și viteză maximă. Cu prezentarea digitală a noului Chiron Super Sport în urmă cu doar câteva zile, Bugatti și-a prezentat ideea unei mașini hiper sport elegante, confortabile și performante.

Vizitatorii și fanii mărcii franceze de lux au putut face cunoştinţă îndeaproape cu această maşină, cel mai rapid membru al familiei Chiron, pentru prima dată la Salonul Auto Open-Air Milano Monza care a fost organizat weekend-ul trecut în oraşul italian. Tot acolo a fost adus şi fantasticul Bugatti Bolide, pe lângă un Chiron Pur Sport şi un Chiron Sport!

Chiron Super Sport reprezintă confortul și luxul, împreună cu performanțe și viteze mai mari. Cu motorul său W16 de 8.0 litri, acest Grand Tourer cu o putere de 1.600 CP poate atinge o viteză maximă de 440 km/h. În același timp, Chiron Super Sport reprezintă partea dinamică longitudinală a spectrului de performanță Bugatti – un omolog al lui Chiron Pur Sport, care a fost realizat pentru agilitate laterală.

Evenimentul din Milano a marcat și prima apariție publică a lui Bolide, un vehicul experimental pe care Bugatti l-a prezentat digital în toamna anului 2020, înainte de a-l livra unui client de lungă durată la scurt timp (pentru prima dată ni se comunică această informaţie)!

Mașina hiper sport extrem de concentrată pe condusul pe circuite, cu un raport putere-greutate de doar 0.67 kg per CP, livrează până la 1.850 CP și cântărește doar 1.240 de kilograme. Bugatti a dezvoltat Bolide în jurul motorului W16 și cu caroserie minimă pentru date de performanță incredibile.

Ceea ce face Salonul Auto Milano Monza special este că, pe lângă prezentarea statică a vehiculelor, Chiron Super Sport și Bolide au putut circula pe străzile din Milano în Premiere Parade, prezentându-se dinamic pentru prima dată ca pe un podium. Președintele Bugatti, Stephan Winkelmann, a fost la volanul noului Chiron Super Sport.

Vezi în primele secunde cum se sperie unii oameni de la sunetul motorului pornit la rece)

GALERIE FOTO: