(video) Prin Kiev a fost văzut circulând un Porsche Taycan cu însemnele poliţiei, însă autoritatea spune că nu este al lor

În ultimele ore, în spaţiul online au devenit discutate mai multe fotografii cu un Porsche Taycan care a fost văzut rulând prin oraşul Kiev cu însemne ale Poliţiei Naţionale locale şi cu numere de înmatriculare corespunzătoare maşinilor de serviciu din parcul instituției.

Realitatea însă este că electromobilul nu este nici pe departe al forţelor de ordine!

https://youtu.be/3ylboEplxdg

Puţin mai târziu, Poliția Națională a Ucrainei a reacţionat, precizând că mașina nu le aparține, fiind implicată doar pentru filmările unei comedii polițienești.

“Vă place mașina, nu-i așa? Noi înșine nu suntem împotrivă să ne facem munca cu o maşină atât de mişto. Dar, din păcate, aceasta a participat la filmarea unei comedii, iar regizorii și scenariștii nu planifică să ni-l transfere pentru uzul nostru”, s-a spus ironic într-o postare pe Facebook.

 

Подобається машина, еге ж? ? Ми самі не проти поповнити наш автопарк такою крутою автівкою. Але, на жаль, ця машинка…

Posted by Національна поліція України on Wednesday, 3 March 2021

Realitatea însă e una. Maşina electrică a fost utilizată doar pentru a face promovare filmului “Нереальний КОПець”, a cărui premieră a avut loc în cinematografele din Ucraina în ziua de 4 martie.

În pelicula propriu-zisă va fi folosit în schimb intens un alt model Porsche – un exemplar Panamera Sport Turismo cu motorizare hibridă, acesta fiind deja decorat cu o livrea în stilul celei folosite în realitate de maşinile de poliţie din ţara vecină.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-porsche-taycan-a-devenit-pentru-prima-data-un-safety-car/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/