(video) Procedați la fel în caz de pericol, însă mai bine ar fi să respectați regulile de circulație

Am mai publicat aici pe blog situații similare, însă aceasta recentă ne-a dus cu gândul, din nou, la accidentele care se întâmplă în mod surprinzător pe trecerile la nivel cu căile ferate din Moldova, unele departe de a fi modern amenajate, dar care nu impun șoferilor o vizibilitate limitată.

Accidentul din imagini a avut loc de curând în Luxemburg și demonstrează clar de ce nu ar trebui să încalci regulile de traversare a unei căi ferate. O femeie care conducea un VW s-a blocat exact pe trecere și între ambele bariere coborâte, un semn clar că un tren se apropie. Iar ceea ce s-a întâmplat a fost previzibil și inevitabil.

https://www.youtube.com/watch?v=5Ql25ig8HNM

Din câte se pare, șoferița a decis că are suficient timp să ajungă de partea cealaltă și după ce s-a strecurat sub bariera care se coborâse, a văzut-o în fața sa pe a doua. Devenind un obstacol, aceasta nu a mai știut ce să facă și s-a blocat, însă a reacționat la timp și corect, părăsind automobilul.

În tren erau 34 de călători și din fericire nimeni nu a fost rănit.

Această situație ar trebui să fie o lecție și pentru șoferii din țara noastră. În caz că vă pomeniți blocați pe o trecere la nivel cu cale ferată, iar eforturile depuse pentru a ieși din impas nu se soldează cu succes, în timp ce pericolul se apropie, scoateți imediat din mașină toți pasagerii și dacă mai reușiți luați-vă și actele! Viața are prioritate, dacă regulile de circulație nu!…

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/