(video) Reinterpretarea modernă a legendarului DeLorean DMC-12 o vom vedea în august 2022

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

DeLorean Motor Company, care da, mai există, anunţă că va prezenta o reinterpretare modernă a legendarului model DMC-12 în luna august a acestui an! Conform tendinţelor de ultimă oră şi ultimă modă, noul produs care nu are deocamdată un nume (va fi dezvăluit odată cu premiera) va fi un electromobil.

În baza primelor imagini teaser este dificil de apreciat care îi va fi designul şi în ce proporție îl va imita pe cel al automobilului retro. Totuşi, o grilă ce acoperă sau chiar înlocuiește luneta sugerează că unele caracteristici ereditare vor fi păstrate.

De asemenea, se poate observa că modelul va avea o caroserie vopsită în două tonuri (cea de bază fiind într-o nuanţă care să imite oţelul inoxidabil), iar stopurile înguste vor fi interconectate printr-o bandă LED pe toată lăţimea maşinii, una care pătrunde chiar şi în aripile posterioare destul de evazate.

Mai pot fi observate nişte roţi posterioare destul de late, un difuzor impunător, posibil un spoiler retractabil electric, o capotă cu linii scoase în relief, etc. Va fi păstrată şi cartea de vizită a lui DMC-12 – portierele “gullwing” cu deschidere verticală!

DeLorean released its first sneak peek of their electric vehicle.

Reîncarnarea lui DeLorean DMC-12 este realizată în parteneriat cu celebrul studio italian ItalDesign. Amintim că designul lui DMC-12 a fost conceput de Giorgetto Giugiaro, unul dintre fondatorii ItalDesign.

Premiera va avea loc pe 18 august în cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance. Ceea ce vom vedea va fi prototipul noii generaţii DMC-12.

Cmentariile sunt închise