(video) Renault propune să admirăm noul Megane E-TECH Electric şi în mişcare. Modelul vine în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Renault și vehiculele electrice este povestea unei revoluții îmbrățișate cu mult înaintea tuturor celorlalți producători auto. Peste 10 ani de experiență de neegalat, după cum arată cele 10 miliarde de “e-kilometri” acoperiți de cele 400.000 de vehicule deja vândute. Renault Group, pionier în vehicule electrice, este în prezent lider de piață în Europa. Iar povestea abia începe!

Astăzi, revoluția electrică ia amploare. Renault este bine pregătit să îmbrățișeze schimbarea, datorită experienței sale în domeniu și a statutului său de producător auto istoric. Combinația unică a experienței Renault în designul, fabricarea și comercializarea vehiculelor, asociată cu rețeaua sa complexă de personal de vânzări informat și mecanici cu experiență pentru întreținerea și repararea vehiculelor, precum și know-how-ul său în vehiculele electrice, aduce elemente din trecut și viitor pentru a îmbrățișa mai bine accelerația actuală cu încredere.

Un impuls istoric este în prezent întruchipat de noul Megane E-TECH Electric de la Renault. Inspirat de mașina conceptuală MORPHOZ din 2019 şi anunţată prin showcar-ul Megane eVision din 2020, acest hatchback compact, cu un stil elegant, depășește așteptările. Datorită platformei CMF-EV rescrie cadrul de reglementare și împinge limitele în ceea ce privește designul, raportul amprentă/spaţiu și versatilitatea.

Producătorul francez ne propune astăzi să admirăm modelul în noi imagini, în diverse culori şi cu maşina gata de producţie în mişcare.

Apropo, noul Megane E-TECH Electric de la Renault poate fi deja comandat în România, de la 1 februarie. Prin programul local Rabla Plus poate fi achiziționat contra sumei minime de 21.500 euro cu TVA inclus sau în rate de minim 200 de euro pe lună.

În ceea ce priveşte Republica Moldova, avem informaţii că primele exemplare vor fi aduse abia vara! Preţuri pentru piaţa noastră încă nu au fost formate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/