(video) Reportaj special: Super petrecerea Porsche cu ocazia aniversării a 70 de ani! Cum a fost să dormim în corturi?!

Autor: Constantin Mihalachi
Anul 2018 este unul deosebit de important pentru Porsche. Exact 70 de ani în urmă compania își lansa primul model, Porsche 356, o mașină uimitoare pentru acele vremuri și care este foarte căutată și în prezent. De-a lungul anilor compania a cunoscut succese dar și perioade mai puțin plăcute, însă chiar și așa, Porsche a reușit să devină unul dintre cei mai importanți constructori auto din lume și echipa cu cele mai multe victorii în sporturile cu motor.

Cu puțin timp în urmă am avut ocazia să fiu invitat la petrecerea dată de Porsche în Polonia cu această ocazie. M-am simțit de parcă am mers la ziua de naștere a unui foarte bun prieten, din moment ce odată cu apariția importatorului Porsche în Moldova am avut ocazia să cunosc istoria și modelele Porsche atât în Moldova, cât și în diferite colțuri ale lumii.

Foarte pe scurt despre eveniment…. Întâlnirea s-a dat pe circuitul Silesia Ring, situat lângă orașul Wroclaw, dar pentru a ajunge acolo am avut un traseu pregătit de organizatori de-a lungul căruia am condus diferite modele Porsche și cel mai important, am avut ocazia să vedem locuri superbe din Polonia. Pe unde opream, împreună cu colegul din Azerbaidjan, cu care am mers în mașină, a trebuit să răspundem la diferite întrebări din istoria Porsche, ca la final să câștigăm competiția pe echipe.

Asta a fost super tare și vă invit și pe voi să vedeți cum a fost la petrecerea dată de Porsche! Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/