(video) Resturile unei maşini, găsite în grădina pe care o săpa un britanic! Modelul a fost identificat

Un bărbat din Marea Britanie, foarte plictisit din cauza izolării la domiciliu ca rezultat al pandemiei globale de COVID-19, care îi afectează şi ţara lui, a luat buna decizie de a-și face ordine în grădina casei, asta ca să mai omoare timpul. La scurt timp după ce a început să sape a avut parte de o surpriză de proporții.

Bărbatul a descoperit o mașină de epocă – un Ford Popular din anii ’50 – îngropată chiar în mijlocul curții sale, relatează BBC.

John Brayshaw, care locuiește în Heckmondwike, West Yorkshire, a spus: “Nu este ceva ce găsești în fiecare zi… E ciudat cum a ajuns acolo”.

Brayshaw este foarte intrigat de descoperirea făcută și ar vrea să lămurească misterul. Acum, el îi caută pe foștii proprietari ai casei în speranța că va avea un răspuns.

Bărbatul a spus că mașina, de culoare gri, pare să fie intactă și are chiar și placa de înmatriculare: “Mi-ar plăcea să pot să o scot din pământ, dar nu cred că reușesc fără utilaje”.

Motivul pentru care a fost îngropat rămâne un mister, dar o teorie este că în acel moment prețul oțelului a scăzut atât de mult încât trebuia de plătit ca resturile să fie luate de acasă. Se cunosc puține lucruri despre vehiculul în sine, dar o altă sugestie este că ar putea fi un fost vehicul militar pe bază de Popular.

Ford Popular, adesea numit Ford Pop, a fost construit de Ford UK în Anglia între anii 1953 și 1962 Pe vremuri, astfel de maşini puteau fi văzut pe aproape toate străzile din Marea Britanie. Popular a fost dezvoltat ca o alternativă de buget la vechiul Ford Anglia și Ford Prefect. Modelul său, Popular 103E, a fost înlocuit cu o versiune mai nouă, 100E, căreia i-a fost continuată producția până în 1962.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-ford-a-gasit-in-arhiva-imagini-cu-o-masina-si-cere-ajutor-din-exterior-pentru-identificare/

https://autoblog.md/foto-comoara-descoperita-franta-un-profesor-de-educatie-fizica-gasit-zeci-de-masini-sub-pamant/

(update) Fotografia care a făcut înconjurul lumii. Un nigerian şi-ar fi îngropat tatăl cu tot cu un BMW X5 nou

Cmentariile sunt închise