in , ,

(video) Revoltător! Şoferul care a evitat ieri un accident, fiind forţat să iasă în decor şi ulterior răsturnându-se, amendat

Şoferul care a evitat ieri un accident frontal, fiind forţat să iasă în decor şi ulterior răsturnându-se, a fost amendat! Viorel Florescu, originar din Florești s-a ales cu 1.200 de lei amendă și șase puncte de penalizare după ce a intrat cu maşina într-un șanț, încercând să evite impactul cu un vehicul care a intrat ilegal pe contrasens.

Din fericire bărbatul nu a suferit careva traumatisme, însă maşina-i de marcă Mazda nu mai poate fi reparată.

Bărbatul este evident nemulțumit, spunând că a fost amendat pe nedrept și că șoferul care a produs situația de accident trebuie tras la răspundere. Poliția însă susține că acesta nu a acționat corect în trafic și că a meritat sancţiunea.

“Câmpul vizual îi permitea să vadă situația periculoasă. El brusc a manevrat cu volanul în partea dreapta. Acostamentul de la marginea drumului are o lăţime totală de 2.4 metri. A avut spațiu pentru a manevră și a-i ceda trecerea”, a declarat Viorel Lozan, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere din cadrul Serviciului de supraveghere transport și accidente rutiere.

Astăzi a fost identificat și șoferul fugar al Volkswagen-ului, fiind originar din municipiul Chişinău şi în vârstă de 45 de ani. Acesta urmează ca în termen de cinci zile să se prezinte la Inspectoratul de Poliție din Florești pentru a fi penalizat. Acesta riscă să fie privat de dreptul de a conduce pe o perioadă de la 6 luni până la un an și 3.000 de lei amendă.

depasire ilegala

Comunicând personal cu şoferul sancţionat, acesta ne-a spus că acţiunile poliţiei nu au fost deloc corecte, un ofiţer spunându-i: “Să fi fost eu mort era să fiu eu drept”.

În plus, Viorel Florescu afirmă că oamenii legii au falsificat schema din documentarea accidentului, astăzi plecând din nou la faţa locului şi constatând că, defapt, acostamentul are o lăţime de doar 1.7 metri!

Iată conducătorul de VW, surprins de o altă cameră cum depăşeşte cu viteză şi încalcă linia continuă, într-o zonă apropiată de locul accidentului:

Cum se va termina toată povestea până la final şi dacă va reuşi conducătorul Mazda să-şi facă dreptate până la capăt, nu putem şti la moment, însă acesta a mai menţionat că îi va acţiona pe toţi în judecată, şi pe cei de la MAI, şi pe şoferul VW-ului.