(foto) Bugatti a livrat ultimul Chiron standard în Canada

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un antreprenor canadian a primit ultimul Bugatti Chiron standard, așa cum a fost prezentat pentru prima dată în 2016, cu W16 de 8.0 litri (1.500 CP), marcându-se astfel sfârșitul producției pentru această versiune.

Conform datelor disponibile, exemplarul a ajuns în garajul lui Bilal Hydrie. Acesta l-a comandat în noiembrie 2021 și l-a costat în jurul a 3.000.000 de dolari.

Acest Chiron a fost trecut prin programul de personalizare Sur Mesure al Bugatti. La exterior prezintă o vopsea neagră lucioasă Nocture aplicată peste fibra de carbon, iar pentru contrast există o serie de accente în culoarea cuprului. Pe grila de radiator proprietarul a preferat să fie afișat numărul 16, care probabil are o însemnătate personală.

În interior, șoferul și pasagerul vor fi întâmpinați de praguri cu un mesaj special, în timp ce nuanțe de „Beluga Black” și piele maro „Copper” pe cockpit transmit un lux atemporal. O suprafață cu aceleași cuvinte ce spun despre caracterul special al exemplarului, alături de o semnătură, se găsește într-o mică nișă de pe tunelul central.

Împreună cu această dezvăluire pe scurt, făcută prin intermediul rețelelor de socializare, producătorul francez menționează că mașinile rămase, cele derivate din Chiron, vor ajunge la proprietari în câteva luni din acest moment.

Ulterior urmează producția modelelor limitate Bolide și Mistral, care au la bază același Chiron și același motor, însă totuși sunt diferite și calificate drept mașini individuale.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise