(video) Bugatti Sur Mesure: Programul oficial de personalizare al mărcii începe cu un Chiron Pur Sport făcut la comandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La 112 ani de la nașterea Bugatti în Molsheim, Franța, trei elemente definitorii rămân esențiale pentru oferta clienților mărcii: moștenirea, inovația și cea mai bună măiestrie. Cu cele mai mari minți din lume în inginerie și design, noile paradigme de performanță sunt asociate cu niveluri de personalizare nemaivăzute până acum, iar astăzi – ca răspuns la cererea tot mai mare a clienților – Bugatti își oficializează programul de personalizare numit Bugatti Sur Mesure.

Primul proiect este un Chiron Pur Sport „Grand Prix”.

Tradus ca „personalizat”, Bugatti Sur Mesure se bazează pe istoria distinsă a mărcii în construcția de caroserii, interioare lucrate manual, finisaje de vopsea, broderii și bodywork, adunând experienţa colectivă a designerilor și inginerilor săi calificați pentru a forma un program nou-nouț pentru a satisface cererea crescândă a clienților pentru modele, materiale și finisaje ultra-personalizate.

Ca parte a programului oficial, cu suport unu-la-unu din partea echipei Bugatti Sur Mesure, clienții vor fi ghidați prin lumea posibilităților care le sunt deschise. La configurarea unui Bugatti, numărul mare de culori exterioare și finisaje din piele este aproape nelimitat, dar pentru cei care doresc să facă un pas mai departe și să creeze o piesă de artă auto personalizată cu adevărat unică, Bugatti Sur Mesure le stă la dispoziție. 

De la conceptul de design inițial până la producția de vehicule și predarea finală, clienții vor avea parte de întreaga experiență exclusivă.

În ultimii ani, Bugatti și-a demonstrat profunzimea capacității de a-și personaliza mașinile super sport într-un grad din ce în ce mai mare. Stabilind noi standarde în 2013, seria Veyron „Les Légendes de Bugatti” a avut șase ediții exclusive, fiecare personalizat cu finisaje exterioare și interioare unice, celebrând eroii individuali ai mărcii.

Anul 2019 a fost martor la sosirea lui Chiron „Zebra 1 of 1” – un automobil special pentru un client din Qatar. Având o schemă elaborată de culori Titanic Blue și Gunpower Grey, mașina hiper sport a fost pictată manual de talentații meșteri ai Bugatti pe parcursul a mai mult de trei săptămâni.

Iar 2021 a văzut acum faimosul Divo „Lady Bug”, detalii despre care te invităm să afli din articolul dedicat:

Acum, Bugatti Sur Mesure dezvăluie primul său proiect pentru client, un Chiron Pur Sport inspirat de eroismul unui renumit pilot de curse din secolul XX – Louis Chiron. Printre victoriile nenumărate ale acestuia la volanul unui Bugatti s-a numărat legendara sa victorie din 1931 la Marele Premiu al Franței, împreună cu Achille Varzi, într-un Type 51 etichetat cu numărul „32”.

Acest număr – pictat în întregime manual – împodobește acum cu mândrie mașina super sport modernă a Bugatti, fiind doar unul dintre numeroasele elemente personalizate dezvoltate special pentru acest client. Două noi culori exterioare au fost create pentru a aduce un omagiu maşinilor de curse din anii ’20 și ’30 ai secolului trecut.

Echipa Bugatti Sur Mesure a dezvoltat, de asemenea, un nou model vopsit „EB” decolorat, aplicat meticulos manual, care este completat de un motiv „EB” cusut cu mai multe straturi pe panourile ușii. Ambele au necesitat noi tehnici și procese pentru a fi dezvoltate.

Motivele „32” și „Grand Prix” continuă în toată cabină, alături de o incrustație specială în consola centrală din aluminiu anodizat negru, cu o inscripție argintie pictată manual. Motivele se extind la praguri, tetiere și lumini de intrare. De asemenea, poate fi găsit un branding subtil care distinge modelul ca produs rar și unic al programului.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/