(video) Revoltător! Un taximetrist din Chişinău a lovit o mamă cu doi copii pe o trecere de pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O femeie și doi copii au fost luați pe capotă de un taximetrist chiar pe trecerea dedicată pietonilor. S-a întâmplat în această dimineață pe strada Ginta Latină capitală. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere şi au devenit în scurt timp virale în spaţiul online, fiind expediate şi la adresa redacţiei noastre de către un locatar al blocului de locuit din preajmă.

Imediat după lovitură, şoferul a ieşit din automobil împreună cu un pasager ca să verifice starea pietonilor, iar femeia înfuriată chiar l-a bruscat. Ulterior aceasta împreună cu copiii au ajuns de cealaltă parte a străzii, cel mai probabil fără vătămări sau traumatisme, iar taximetristul pur şi simplu a plecat.

Să fi încurcat pedalele? Nu ştim. Deocamdată Poliţia Capitalei nu a venit cu vreo reacţie pentru a ne comunica dacă a fost înregistrată vreo plângere pe seama celor întâmplate.

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise