(video) Rezultatul autosesizării Poliției la imaginile cu două Mercedes-uri care gonesc pe bd. Dacia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce s-a autosesizat în urma publicării imaginilor, Poliția anunță rezultatele unei anchete deschise pe marginea a doi șoferi care se deplasau cu viteză cu două Mercedes-uri pe bulevardul Dacia.

Conform IGP, cităm exact textul, cei doi au încălcat mai multe reguli de circulație. Astfel au pus în pericol viața altor participanți la traficul rutier.

Acum mai interesant! Chiar dacă IGP spune că se deplasau cu viteză excesivă, nicio amendă pentru depășirea vitezei nu a fost dată! Da, nu există probe care să le demonstreze viteza, dar cum așa?…

Aflăm că la volanul Mercedes-ului de culoare albă (primul care apare în imagini) se afla o tânără de 27 de ani. Aceasta a fost sancționată pentru neglijarea semnalului de culoare roșie a semaforului (750-900 lei + 3 p.p). Dar și pentru conducerea vehiculului fără deținerea dreptului de a conduce vehicule (1500-3000 lei)!

Celălalt șofer s-a dovedit a fi un tânăr de 30 de ani. Acesta a fost sancționat pentru neglijarea semnalului de culoare roșie a semaforului (750-900 lei + 3 p.p) și a marcajului privind acordarea dreptului prioritar de circulație (500-600 lei + 2 p.p)!

Despre faptul că ar fi fost vreo cursă ilegală nu se menționează nimic.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise