(video) Riscă amendă! Un instructor a aplicat singur marcaje în preajma Secției de calificare a conducătorilor auto

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Viral în spațiul online! Un instructor auto din Chişinău, care e foarte activ şi pe TikTok, cu riscurile asumate a decis să ajute toată lumea care susține proba practică a examenului pentru obținerea unui permis de conducere.

Cel mai probabil a obosit să aştepte când autoritățile vor aplica marcaje în proximitatea Secției de calificare a conducătorilor auto de pe strada Salcâmilor, astfel încât a făcut el câteva, cu ajutorul unui flacon cu vopsea.

Ideea i-a venit după ce a aplicat iniţial câteva marcaje pe gropile de la intrarea pe teritoriul reprezentanței ASP:

Ulterior, când a înnoptat, s-a mutat în intersecția străzilor Pădurii şi Grădina Botanică:

Mai jos explică ce a făcut şi de ce:

@giorgiobeatwander

Răspunde lui @🍉 #Giorgiobeatwander #beatwander #gigidrivingschool Trist dar adevarat! 🤯🤯🤯🤬🤬🤬

♬ sunet original – Gheorghii Julei

Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, într-o reacţie pentru AutoBlog.MD a declarat că fapta instructorului este pasibilă de o sancțiune contravențională. Fără o permisiune oficială de la autorități este interzisă aplicarea oricărui marcaj pe vreun drum public. Urmează a fi stabilite circumstanțele pentru a fi luată o decizie finală.

În caz că videourile de pe TikTok dispar:

VIDEO: tiktok.com/@giorgiobeatwander

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise