(video) Să intri în el sau să te pierzi cu firea şi să ieşi pe acostament? Cum să procedezi în astfel de situații?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cum să procedezi în astfel de situații, ca să nu fii o victimă a accidentelor rutiere din cauza unor netoţi? Dacă nu virezi, rişti să fii implicat într-un impact frontal, iar dacă virezi brusc spre acostament şi mai şi te pierzi cu firea, rişti să intri într-un copac, obstacol sau pieton, după caz şi circumstanțe.

S-a întâmplat situaţia pe traseul care duce spre comuna Tohatin. Conducătorul unui BMW a ieşit la depăşire fără să se asigure şi a trecut la milimetri între două automobile care se deplasau pe sensuri opuse. Posesorul camerei de bord a simţit un disconfort profund şi nu a putut decât să se exprime prin cuvinte necenzurate după ce a trecut de năpastă.

Conform versiunii originale a filmuleţului, tipul din imagini încă a mai avut tupeul să claxoneze, probabil nemulţumit fiind că nu i s-au creat condițiile necesare finisării manevrei de depăşire.

VIDEO: facebook.com/stas.cndratiev

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/