(video) Să intri în el sau să te pierzi cu firea şi să ieşi pe acostament? Cum să procedezi în astfel de situații?

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Cum să procedezi în astfel de situații, ca să nu fii o victimă a accidentelor rutiere din cauza unor netoţi? Dacă nu virezi, rişti să fii implicat într-un impact frontal, iar dacă virezi brusc spre acostament şi mai şi te pierzi cu firea, rişti să intri într-un copac, obstacol sau pieton, după caz şi circumstanțe.

S-a întâmplat situaţia pe traseul care duce spre comuna Tohatin. Conducătorul unui BMW a ieşit la depăşire fără să se asigure şi a trecut la milimetri între două automobile care se deplasau pe sensuri opuse. Posesorul camerei de bord a simţit un disconfort profund şi nu a putut decât să se exprime prin cuvinte necenzurate după ce a trecut de năpastă.

Conform versiunii originale a filmuleţului, tipul din imagini încă a mai avut tupeul să claxoneze, probabil nemulţumit fiind că nu i s-au creat condițiile necesare finisării manevrei de depăşire.

VIDEO: facebook.com/stas.cndratiev

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata