(video) Sâmbăta accidentelor în Chişinău? Încă un impact dur între două maşini pe str. Mihai Viteazul

0

(update) Un martor ocular este în căutarea unor rude a persoanelor care au avut de suferit în accident. Acesta declară că şoferul şi o pasageră din Opel au fost transportaţi la spital.


Încă un accident dur s-a întâmplat în această după amiază, de această dată pe strada Mihai Viteazul, în apropiere de patinoar. Două automobile, un BMW şi un Opel, au fost implicate.

Ambele vehicule sunt avariate destul de mult şi la ambele s-au deschis pernele de aer, semn că impactul s-a produs la o viteză destul de mare. O viteză care a făcut ca Opel-ul să ajungă pe contrasens şi în direcţie opusă sensului de circulaţie, iar BMW-ul în genere să se oprească la câţiva metri, după ce a zburat şi peste un trotuar, pe un gazon.

Nu se cunosc detalii exacte despre victime, însă prezenţa ambulanţei la faţa locului este un semn că cineva a avut de suferit. A ajuns şi un echipaj de poliţie care cercetează cazul şi are grijă de fluidizarea traficului.

Sursă foto/video: Automobilistmd

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iată încă un accident care a avut loc în această după amiază:

https://autoblog.md/video-accident-rutier-grav-in-apropiere-de-gara-feroviara-trei-masini-implicate/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata