(video) Se întâmplă din nou! Un tânăr a fost filmat cum se deplasează cu peste 150 de km/h pe bd. Ştefan cel Mare

S-a întâmplat din nou şi nu mai pare a fi o noutate pentru utilizatorii de drumuri din municipiul Chişinău, dar şi pentru poliţişti. Un tânăr şofer a fost filmat cum manifestă un comportament agresiv în condus pe bulevardul central al capitalei şi cum dezvoltă şi o mare viteză care i-ar fi putut pune în pericol pe alţi participanţi la trafic, dar şi pietoni.

În mod tradiţional, totul a fost făcut pentru distracţie, dar şi pentru ca autorul imaginilor să-şi crească popularitatea pe o reţea de socializare. Secvenţele video au apărut în Facebook Stories a unui oarecare Cristi Dodita. Acesta a mai etichetat trei profiluri de Instagram, ceea ce înseamnă că în automobil s-ar fi aflat în total patru persoane şi ceea ce denotă faptul că şoferul nu a fost prea interesat ca să asigure siguranţa pasagerilor săi.

Filmuleţul mai arată cum şoferul, care a reuşit să ajungă foarte rapid până la sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, a mai creat şi câteva situaţii de accident, încercând să-şi arate profesionalismul în derapaje, ignorând grosolan Regulamentul Circulației Rutiere. Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de 23 ianuarie 2020.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) După ce a trecut de camere, un şofer „şi-a luat zborul” pe contrasens pe Ştefan cel Mare

https://autoblog.md/video-trendul-continua-doi-tineri-cu-aproape-200-de-km-h-pe-bd-stefan-cel-mare-si-dacia/

https://autoblog.md/video-conduce-periculos-noaptea-prin-centrul-orasului-si-rade-cand-vede-politisti-totul-live-pe-instagram/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/