(video) Se vinde poate cel mai cunoscut Jaguar X-Type Estate. Singurul proprietar i-a fost Regina Elisabeta a II-a

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Vândut pentru 39.200 de lire sterline.


La sfârșitul lunii noiembrie, un break Jaguar X-Type din 2009 (ultimul an de producţie) se va vinde prin licitaţie. Mașina, primul break de serie al mărcii, se remarcă prin primul şi singurul său proprietar: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Acest lucru este confirmat nu numai prin acte, ci și prin numeroase fotografii sau imagini video în care a fost surprinsă cum îl conduce.

Parcursul autoturismului de 13 ani este relativ mic – 116.750 de kilometri. Mașina a fost întotdeauna supusă întreținerii programate în timp util și este în stare excelentă. Judecând după fotografii, corpul și interiorul nu poartă urme pronunțate de uzură.

Breakul finisat într-un verde închis este propulsat de cea mai puternică ofertă V6 de 3.0 litri (231 CP) din gama sa. Cutia de viteze este una automată, iar tracţiunea îi este integrală.

Echiparea este una maximă: un interior luminos tapiţat cu piele naturală bej, trapă, geamuri acţionate electric, sistem multimedia cu ecran color şi navigație, climatizare automată, cruise control, faruri xenon cu spălare şi multe altele.

Spre deosebire de sedan, break-ul a mai fost dotat cu un sistem audio premium Alpine (320 W), volan şi bord decorat cu lemn natural, scaune frontale reglabile electric în 10 direcții, oglinzi cu anti orbire la exterior şi interior, ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie, funcţie de a deschide garaje de la distanţă, centru de mesaje și computer de bord, Reverse Park Control și jante din aliaj de 17 inchi.

Suma minimală cerută în schimb nu se comunică public. În sine, un X-Type într-o astfel de caroserie, echipare şi stare, este un automobil destul de rar. Cu toate acestea, faptul că a fost în posesia Reginei îi poate crește semnificativ valoarea.

Familia regală ar putea avea o istorie lungă cu limuzinele de stat Bentley, dar membrii acesteia iubesc și modelele Jaguar. Deși regretata Regina Elisabeta a II-a a fost văzută la volanul mai multor mașini în timpul lungii ei domnii, preferatul ei pare să fi fost Land Rover Defender. Avea o plăcere deosebită pentru acest model, dar când nu era disponibil avea o mașină de rezervă, acest X-Type Estate. Din 2004 până în 2009, X-Type Estate nu a fost printre cele mai de dorit modele pe care marca le-a construit vreodată, dar cine ar fi crezut că acesta va fi unul dintre vehiculele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a?

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/