(video) Şeful Pagani îşi arată o parte din garaj şi povesteşte despre maşinile preferate

Horacio Pagani, omul din spatele constructorului italian Pagani și a maşinilor super sport precum Zonda sau Huayra, şi-a arătat o parte din garajul său într-un mini vlog. Acesta face parte dintr-o rugăminte adresată fanilor de a rămâne acasă, dar și de a păstra pasiunea pentru mașini în viață, împărtășind şi povestind despre ceea ce au, aşa cum a procedat şi el, cu hashtag-ul #StayInYourGarage.

Garajul lui Horacio Pagani este umplut cu modele la scară mică, accesorii de epocă, o grămadă de scutere vechi și un nou exemplar Huayra BC Roadster, dar el pare să le ignore pe toate în favoarea unui roșu Jaguar E-Type.

Se pare că un domn bogat din orașul argentinian în care a crescut avea unul. Pagani spune că aproape zilnic stătea în fața casei omului înstărit pentru ca uşa garajului să se deschidă și să iasă eleganta decapotabilă, după care o urmărea cu bicicleta oriunde mergea şi se uita la ea ore în şir în timp ce era parcată. Când Pagani a ajuns în Italia la începutul anilor 1980, și-a cheltuit toți banii pentru a-şi cumpăra maşina visurilor sale.

Vorbind de modele la scară, Pagani a spus că are mai mult de 120 de unităţi, dintre care favorite sunt diferite exemplare ale modelului de curse Porsche 917. În fiecare dimineață, creatorul Zonda ia micul dejun cu un model 917 și bea ceai dintr-o cană Porsche 917, dând de înţeles că automobilul îi este la fel aproape de inimă.

Mini vlogul a decis să-l încheie cu o serie de turaţii a motorului modelului cu motor V12 anunţat recent – Huayra BC Roadster.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-horacio-pagani-filmat-in-londra-in-fruntea-unui-convoi-de-masini-care-costa-in-total-30-de-milioane/

(video) Horacio Pagani şi-a făcut pentru sine şi alţi doi clienţi bogaţi un supercar exclusiv

(foto) Horacio Pagani nu iubeşte doar maşinile Porsche. O comandă i-a pregătit-o şi Ferrari

(foto) Şeful companiei Pagani a venit personal într-un salon ca să-şi ia Porsche-ul favorit

Cmentariile sunt închise