(video) Şi-a procurat un Fisker Karma cu doar 10000 de euro, l-a adus în România şi a rămas fără el

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud efectuează cercetări sub aspectul prezentării de acte nereale la autoritatea vamală, faţă de un cetățean român care intenționa să introducă în țară, prin Portul Constanța, un autoturism de lux pentru care există suspiciuni că este subevaluat.

În data de 9 decembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud la efectuarea controlului fizic asupra unui container sosit din Emiratele Arabe Unite, ce avea ca destinatar un cetățean român.

Conform documentelor de însoţire, în container era încărcat un Fisker Karma cu o valoare totală declarată de doar 10.000 euro.

În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoţitoare şi a autoturismului de lux, autorităţile de control au avut suspiciuni că acestea sunt subevaluate comparativ cu valoarea de comercializare pe piaţa de profil.

Pe cale de consecință, autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cazului, iar în cauză se derulează cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamala, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale.

Autoturismul plug-in hybrid produs în 2013 este echipat cu două motoare electrice (409 CP), câte unul pentru fiecare roată de pe puntea din spate, dar şi cu un motor cu ardere internă pe post de generator de energie electrică. Este o maşină destul de rară, fiind produse doar aproximativ 2.500 de unităţi de către compania americană Fisker Automotive.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/