(video) „Și apoi șoferii trebuie să facă închisoare…” O participantă la trafic, revoltată de gestul unei mame iresponsabile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În perioada 16-22 septembrie, în contextul Săptămânii europene a siguranței rutiere, polițiștii de patrulare au desfășurat acțiunea ROADPOL Safety Days pe șoselele din întreaga țară şi străzile capitalei, intensificând raziile de patrulare. Astfel, pe parcursul perioadei de referință, polițiștii INSP au constatat 8.972 contravenții, în 260 de cazuri regulile de circulaţie fiind încălcate anume de pietoni, a anunțat astăzi IGP.

Şi păcat că un echipaj de poliţie nu a existat în locul şi momentul potrivit pentru a sancţiona pe bună dreptate o tânără mamă iresponsabilă. Se creează senzaţia că aceasta ar locui de fapt pe altă planetă sau într-o lume proprie care e ruptă de realitățile actuale şi de ştirile despre accidente la tot pasul.

Sunt puţine cuvinte potrivite pentru a caracteriza o astfel de persoană, dar cel mai bine a făcut-o posesorul camerei de bord: „Și apoi șoferii sunt răi și ar trebui să facă închisoare … Doi copii, ȘASE benzi, la mică distanță există o trecere subterană şi una pe carosabil dirijată de semafor… Apoi stătuse cu copiii în mijlocul drumului pentru că traficul din sens opus se apropiase.”

Notă: Camera de bord nu are setată corect data şi ora. Se ştie din filmări anterioare că unii concetăţeni uită să facă asta după achiziţie şi montare.

VIDEO: facebook.com/Irisha Margarint

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise