(video) Simulatorul F1 22 merită de încercat! Jocul pentru PC suportă şi VR

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Electronic Arts și Codemasters au prezentat un trailer extins al noului său simulator F1 22. Un videoclip de două minute este dedicat principalelor caracteristici ale proiectului şi în comparație cu jocurile precedente sunt destul de multe schimbări, pe lângă o grafică jos pălăria!

Marea schimbare este evident apariţia în format virtual a noilor monoposturi din acest sezon. Mașinile au fost reproiectate special pentru curse rapide, apropiate și interesante, cu design nou și anvelope cu profil redus de 18 inci. Pentru a se adapta acestor modificări, F1 22 include modele noi de fizică, manevrabilitate și anvelope pentru fiecare dintre cele zece echipe.

Prezentate pentru prima dată anul trecut, cursele Sprint debutează în F1 22. Amestecând formatul de weekend al cursei, așezându-se între calificări și cursa de duminică, Sprint-urile sunt curse de aproximativ 100 de km, rezultatele cărora determină grila de start a Marelui Premiu de duminică, cu puncte suplimentare acordate pentru primul, al doilea și al treilea loc.

Pentru cei care doresc o experiență F1 și mai detaliată, F1 22 introduce noi pit stopuri interactive și tururi de formare, oferind elemente de risc. Poziționarea pe locul de pe grila de start şi oprirea în boxe se va face complet manual. În ultimul caz, o reacţie prea devreme sau întârziată poate duce la erori potențiale ale echipajului. Aceste momente de recompensare a riscurilor se pot dovedi critice pentru succesul dvs. și un loc potențial pe podium.

În plus, acele formation laps, pit stop-uri şi perioada de apariţie a safety car-ului pe circuit, toate sunt automatizate cu unghiuri interesante ale camerei, similare cu cele pe care le vedeți când vizionați cursa reală la TV.

Noile programe de practică vă vor ajuta să învățați circuitele, iar noul AI Adaptive îți adaptează experiența offline la nivelul tău de abilități, oferind curse competitive din momentul în care intri pe pistă. De asemenea, cu Accessible Handling pot fi eliminate unele dintre complexitățile sportului, cu opțiunea de a crește dificultatea la sfârșitul fiecărui weekend de cursă.

Noul este şi F1 Life – un hub social care permite să te lauzi cu a ta colecție de supercaruri, modă, accesorii și trofee. Personalizarea personajelor din joc se extinde dincolo de pistă, incluzând articole cool și aspiraționale pe care le veți putea câștiga prin provocări din joc, Podium Pass, magazinul mărcii și magazinul din joc. Colecția de supercaruri nu este doar pentru spectacol, deoarece le veţi putea conduce şi pe circuite, pentru relaxare. Înainte de calificare, abordați evenimentele speciale Pirelli Hot Lap în Career şi My Team, precum și provocări speciale în cadrul Time Trial.

Simulatorul include toate modificările făcute la circuitele din Australia, Spania şi Abu Dhabi. Este prezent şi noul circuit stradal din Miami.

Alături de toate noile inovații, F1 22 oferă şi suport VR pe PC pentru prima dată, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta F1 ca niciodată. De asemenea, se întoarce modul My Team, acum cu trei puncte de plecare și noi iconițe pentru jucătorii F1 22 Champions Edition, Multiplayer şi opţiunea de a juca în doi, inclusiv offline pe ecran split.

Terenul de pregătire final pentru F1, campionatul F2, este de asemenea inclus, cu opțiuni de sezon scurt, mediu sau complet și conținut de sezon 2021 și 2022!

F1 22 apare în vânzare din 1 iulie pentru Xbox X/S/One, PlayStation 4/5 şi PC. Poate fi deja precomandat. Costul jocului va fi de până la 80 de euro sau dolari, în funcţie de piaţă.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/