(video) Situație de risc pe traseul Vadul lui Vodă – Chişinău. Un căprior a scăpat la limită de lovitură

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am intrat în sezonul estival, iar acest lucru înseamnă că şi mai multe animale sălbatice au început să mişune mai des. Astfel spus, conducătorii auto care se deplasează pe trasee naţionale construite prin păduri sau fâşii forestiere trebuie să ţină cont de viteza regulamentară şi, dacă există, de indicatoarele care avertizează despre posibila apariţie a animalelor pe sectorul de drum în cauză.

În această dimineaţă, un şofer care se deplasa pe drumul ce leagă localitatea Vadul lui Vodă de Chişinău, a fost la un pas a lua un căprior pe capotă. Acesta a povestit că atunci când l-a observat pe acostament imediat a început să frâneze, deşi nu brusc. Mai consideră că datorită semnalului sonor generat de claxon, căpriorul a făcut saltul decisiv.

Sunetul care pare a fi de la un contact nu este ceea ce pare, a declarat şoferul, care de altfel s-ar fi oprit să verifice starea animalului şi a automobilului.

VIDEO: facebook.com/muntean.simion85

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise