(video) Skoda găsită abandonată ieri în parcul La Izvor a fost furată şi lăsată acolo de un minor

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un minor de 16 ani, locuitor al capitalei, este cercetat penal pentru răpirea și accidentarea unui automobil de marcă Skoda. Amintim că acesta a fost găsit abandonat ieri dimineaţă de către un trecător în parcul La Izvor.

Conform informațiilor disponibile, în dimineața zilei de 15 august acesta a venit în ospeție la niște cunoscuți care activează la o spălătorie auto din capitală, de unde, prin acces liber, a sustras cheile de la automobilul care era parcat pe teritoriul spălătoriei.

Adolescentul s-a deplasat cu mașina răpită prin parcul La Izvor, iar la scurt timp a intrat cu aceasta într-un copac. După impact a ieșit din mijlocul de transport și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, la scurt timp tânărul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a recunoscut că a răpit automobilul doar pentru a se plimba.

Adolescentul este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de până la 3 ani sau amendă în valoare de 42.500-67.500 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata