(video) Ce oferă cel mai ieftin Range Rover la doar 35500 euro! Analizăm oferta specială pentru Evoque

0

Continuăm seria reportajelor din showroom-urile importatorilor auto din Republica Moldova în care ne-am propus să discutăm în detaliu modelele noi de pe piață. După Jaguar E-Pace a venit rândul lui Range Rover Evoque, cel mai mic și accesibil SUV din gama britanicilor care este vândut acum la ofertă specială cu 35.500 euro!

Am testat modelul deja, însă acum ne-am dorit să îl studiem în mai multe detalii şi să vedem ce reprezintă cel mai ieftin Range Rover nou-nouţ care poate fi cumpărat în ţara noastră. Pentru acest lucru am mers la showroom-ul Land Rover şi, deşi nu îşi desfăşoară activitatea în regim obişnuit ca şi toate celelalte, am reuşit să aflăm toate informaţiile necesare de la distanţă! Cum? Vedeţi în cele ce urmează!

În materialul pe care l-am pregătit vorbim despre o ofertă numită „Tradiţională” pentru modelul în cauză. În preţul de 35.500 de euro se include o maşină cu motor turbo diesel de 2.0 litri (150 CP), cutie de viteze automată în nouă trepte, sistem de tracţiune integrală şi mai multe dotări opţionale precum: culoare metalizată pentru caroserie, faruri anticeaţă, faruri LED cu comutare automată a fazei lungi, jeturi de parbriz cu încălzire şi parbriz încălzit, volan din piele încălzit şi scaune încălzite, cameră video spate, sistem de acces Keyless, sistem multimedia Touch Pro Duo, portbagaj acţionat electric şi covoraşe din stofă.

De notat că în această perioadă în care showroom-urile auto nu funcţionează, consultanţii rămân activi şi pot oferi tot suportul oferit. Mai multe detalii, inclusiv despre această ofertă, pot fi aflate la numărul de telefon 022 578 920. Interesant mai este că, în cazul în care se optează pentru un apel video, consultantul poate arăta clientului maşina pe care îl interesează în mod virtual!

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata