(video) Cât te va costa un E-Pace în Moldova? Ce oferă cel mai mic Jaguar // AutoBlog.MD

Jaguar E-Pace este un jucător important în segmentul SUV-urilor compacte premium din Republica Moldova. El se luptă pe piață cu BMW X1, Audi Q3 și Volvo XC40, însă ne-am dorit să aflăm care sunt secretele și atuurile pe care le folosește britanicul în lupta cu concurenții săi.

În acest reportaj vom vorbi despre prețul de start al lui E-Pace, vom vedea care este prețul unei versiuni medii de echipare, cât și a uneia bine dotate. Vom aborda lista dotărilor, prețurile pentru întreținere și vom discuta despre practicabilitatea micuțului Jaguar E-Pace. Cu alte cuvinte am mers în showroom-ul Jaguar Moldova pentru voi, cu scopul de a da întrebările pe care le-ar pune un client, iar astfel să vă ușurăm misiunea în cazul în care aveți în vizor un Jaguar E-Pace.

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube unde încărcăm toate reportajele noastre pentru că urmează filmulețe și cu alte modele, dar și test drive-uri cu maşini exclusive!

Și pentru că mai bine de doi ani în urmă am avut ocazia să mergem la test drive-ul internațional cu Jaguar E-Pace pe frumoasa insulă franceză Corsica, am atașat și reportajul video de atunci în care venim cu primele impresii de la test drive-ul acestui model. Vizionare plăcută!

Vezi şi:

(video) Premieră: Noua ediţie specială Jaguar E-PACE Chequered Flag

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/