Imaginea zilei: Unele semafoare pentru bicicliști stau ascunse după copaci, altele după indicatoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noile semafoare pentru bicicliști, instalate de Primăria Chișinău pe strada 31 August 1989, au devenit un nou subiect de discuție printre internauți. Asta după ce s-a constatat că unele practic nu se văd de la distanță. Căci sunt parțial ascunse fie după copaci, fie după indicatoare rutiere.

Mai în glumă, mai în serios se propune de tăiat copacii sau de scos indicatoarele rutiere care au apărut în fața semafoarelor mult mai devreme decât acestea…

Amintim că semafoarele pentru bicicliști au fost prezentate drept o premieră pentru Chișinău. Respectiv, experiență în instalarea lor nu are de unde să existe?

Amintim că un total de 14 corpuri de semafoare s-au instalat în șapte intersecții semaforizate. Semafoarele au drept scop sporirea siguranței pentru cei ce utilizează pista. Acestea s-au instalat pe ambele sensuri de deplasare.

VIDEO: t.me/@LarryCinnabar
semafoare pentru bicicliști
FOTO: t.me/@Denis
semafoare pentru bicicliști
FOTO: t.me/@Denis
semafoare pentru bicicliști
FOTO: t.me/@Denis

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise