(video) Un şofer nu a observat că a trecut pe lângă o maşină de poliţie şi a decis să încalce reguli pe strada Alecu Russo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Intersecția străzilor Alecu Russo cu Nicolae Dimo din Chişinău este una în care se comit des încălcări, dar chiar foarte des, atât de des încât s-ar emite amenzi la stânga şi la dreapta dacă echipaje de poliţie ar staţiona zilnic acolo şi ar monitoriza traficul. Râmâne deocamdată (în mod surprinzător) şi una nesupravegheată video de camere cu radare, astfel că mulţi şoferi îşi permit să abuzeze, uneori chiar zilnic.

Dar ce minunat este când vreun echipaj de poliţie se află la locul şi momentul potrivit, aşa cum a fost în situaţia din imagini. Un şofer care a ignorat marcajul, indicatorul şi culoarea semaforului nu ar fi observat iniţial pe lângă cine a trecut, însă ulterior a văzut lumină de girofar în oglinzile retrovizoare.

Pentru a nu deveni un obstacol sau un pericol, echipajul a organizat urmărirea până în deal, acolo unde cu siguranţă l-a tras pe dreapta şi pe iubitorul de viteză, căci primul a călcat pedala în podea.

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/