(video) Lexani G-77: Sky Master – un Ford F-550 de un milion de dolari

În regiunile noastre, maşini de talie Executive se consideră a fi de regulă nişte sedanuri mari sau în alte cazuri monovolumuri. Cu toate acestea însă, americanii au propria lor părere despre asta, aşa că au construit un birou de lux pe roţi pe baza unui pick-up full-size şi numesc creaţia primul transportator executiv de 1.000.000 de dolari!

Studioul şi atelierul de tuning Lexani Motorcars din California, a cărui divizie se ocupă şi de confecţionarea de jante, a câștigat deja în timp o reputație pe baza unor proiecte de transformare a unor modele ca Mercedes-Benz Sprinter și Cadillac Escalade în nişte vehicule exclusive şi scumpe.

De această dată au ridicat ștacheta şi mai mult, construind un birou pe roţi pe baza şasiului modelului Ford F-550!

Microbuzul, sau cum altfel mai poate fi calificat rezultatul, a fost numit G-77: Sky Master, iar costul său este de nu mai puţin de un milion de dolari. De la exterior este dificil de înțeles de ce un Ford negru banal şi cu o lungime de puţin peste 10 metri costă atât, însă dacă se intră la interior orice întrebare dispare.

Acolo, toate detaliile metalizate sunt acoperite generos cu aur de 24 de carate, domină şi lemn scump, iar printre altele în habitaclu stau înghesuite echipamente înalt tehnologizate şi alte gadgeturi.

Vezi şi: (video) Un pick-up Ford a fost transformat într-o casă pe roți care costă 1.5 milioane de dolari

Sky Master deschide accesul într-o cabină spaţioasă, cu șase scaune reglabile electric şi tapiţate cu piele italiană, cu suporturi pentru picioare, sisteme de încălzire, ventilare şi opţiuni de masaj. Pasagerii mai beneficiază de avantajele unui sistem audio Home Theater Bose, conectat inclusiv la un televizor curbat Ultra HD TV de 65 de inci.

O altă zonă include o chicinetă, o toaletă și o mică sală de ședințe VIP, care se transformă în mod uimitor dintr-o stație de afaceri All-in-One într-o zonă de odihnă confortabilă, prin simpla apăsare a unui buton. Tablete Apple iPad, calculatoare Mac Mini utilizate pentru video conferințe și un sistem de securitate de monitorizare la 360 de grade au fost integrate impecabil într-un sistem centralizat numit Control4.

Lexani Motorcars afirmă că este cel mai ambiţios proiect al său şi mai poate oferi multe alte opţiuni la comandă. Preţul de start l-am menţionat anterior.

Vezi şi: (foto) Birou de lux într-un Mercedes-Benz Sprinter. Vezi ce propune clienţilor Carlex Design

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/