Testele cu automobile rulate revin pe AutoBlog.MD! Ce vreți să cunoașteți despre Renault Kadjar 1.5 dCi EDC cu 146.000 km la bord?

Dragi prieteni, ne bucurăm să vă anunțăm că reportajele dedicate automobilelor rulate revin pe AutoBlog.MD! Ne propunem ca lunar să livrăm cel puțin două Second Teste sub forma unor reportaje video în care să vorbim în detaliu despre aspectele la care trebuie să atrageți atenția cel mai mult la procurarea unui automobil rulat.

Primul automobil pe care îl vom prezenta este un Renault Kadjar produs în anul 2016 și care are la bord 146.000 de kilometri! Mașina a fost importată din Italia cu puțin timp în urmă, este dotată cu un motor turbo diesel de 1.5 litri, cuplat la o cutie robotizată EDC.

Am ales Kadjar pentru că în prezent este unul dintre cele mai căutate modele pe piața mașinilor second hand din Republica Moldova, oferind un motor diesel și multe dotări la un preț accesibil şi pentru un public mai larg.

Partenerul acestei rubrici este parcarea CIPAUTO. Am decis să avem un partener pentru această rubrică anume pentru a ne asigura că vom avea automobile de fiecare dată când vom dori să filmăm un reportaj.

Iar pentru că CIPAUTO are mereu un stoc generos de automobile și este unul dintre cei mai mari vânzători de automobile rulate din țara noastră am convenit ca să colaborăm în realizarea acestei rubrici.

Bineînțeles, condiția noastră a fost ca să nu fim limitați în a numi dezavantajele și costurile de întreținere uneori înalte pe care le au unele modele de mașini. Această condiție a fost acceptată și acum nu ne rămâne decât să trecem la treabă.

Ce vreți să aflați despre Renault Kadjar?

Acum ne adresăm către voi, dragi prieteni! Ce ați dori să aflați despre un Renault Kadjar cu aproape 150.000 de kilometri? Despre ce aspecte ați vrea să discutăm în primul nostru reportaj astfel încât să vă răspundem la cât mai multe întrebări în cazul în care luați în calcul să procurați un asemenea model?

La fel, dacă dețineți deja un Kadjar și ați vrea să vă împărtășiți părerea despre acest model cu alți potențiali proprietari, vom fi foarte bucuroși să vă luăm un interviu cu impresiile și experiența pe care o aveți de la acest model.

Așteptăm mesajele voastre la adresa de email contact@autoblog.md sau ne puteţi lăsa un mesaj privat pe paginile noastre de Facebook!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/