(video) Şofer grăbit pe strada Albişoara. Manevrele-i revoltătoare, surprinse de o cameră de bord

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nimeni nu este perfect şi cu toții încălcăm ici-colo reguli de circulaţie într-o anumită măsură, uneori chiar şi inconștient, însă când se face intenționat şi încă se exagerează, o penalizare nu trebuie să întârzie să apară. Iată ce şi-a permis să facă aseară conducătorul unui Mercedes-Benz pe strada Albişoara, spre surprinderea şi a martorului ocular care ne-a expediat imaginile.

VIDEO: autoblog.md

Brusc grăbit fiind, fără nicio semnalizare, şoferul a părăsit sensul regulamentar de deplasare şi a efectuat o depăşire peste linia dublă continuă şi încă într-o intersecţie! Apoi, observând că nu poate să revină înapoi în banda inițială, a efectuat încă o depăşire, plecând deja pe banda extremă stângă a drumului, accelerând în acelaşi timp mai puternic pe lângă alte autovehicule oprite la semafor.

Dificil de crezut ce s-ar fi întâmplat dacă în timpul acceleraţiilor bruşte şi a demarajelor ar fi derapat, ori pe banda extremă stângă ar fi venit în întâmpinare un alt autovehicul. Riscul producerii unui accident rutier cu urmări grave a fost destul de mare, însă de această dată a avut noroc.

Amintim că un astfel de Mercedes-Benz poate avea atât tracţiune integrală, cât şi tracţiune pe puntea din spate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise