(video) Şoferi diferiţi, metode diferite. Încălcări grosolane surprinse într-o intersecție din centrul Chişinăului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini incredibile surprinse de curând într-o intersecție din centrul capitalei, una în care există apropo şi camere active de supraveghere ale traficului, camere ce pot genera amenzi pentru încălcări! Doi conducători de automobile marca Skoda, care se deplasau pe strada Bucureşti în direcţia spre sectorul Botanica, au decis la un moment dat că au nevoie să vireze la stânga pe strada Puşkin, deşi acest lucru nu se permite.

Şi dacă unul dintre ei şi-a “complicat viaţa” printr-o serie de manevre, mişcări şi semnalizări prin care îşi ceruse iertare sau mulțumise altor participanți la trafic pentru îngăduință, celălalt nu a stat mult pe gânduri şi s-a oprit pentru puţin timp în centrul intersecției.

Cineva a lipsit de la orele teoretice predate în şcoala auto, ori banii pentru plata amenzilor nu constituie o piedică pentru a face ce vrea?

Data şi ora camerei de bord nu au fost setate după achiziţia acesteia, motiv pentru care nu sunt afişate corect în imaginile video, lucru observat şi în alte secvențe video publice.

VIDEO: facebook.com/arcadie.cornea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise