(video) Soluţie smart? În comuna Chetrosu au apărut nişte „limitatoare de viteză” mai neobişnuite

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Soluţie smart sau nu prea? În comuna Chetrosu, pe traseul R 2 care duce spre Anenii Noi, au apărut nişte „limitatoare de viteză” mai neobișnuite. Mai exact este vorba despre două panouri LED, câte unul pe sens, care sunt montate pe o bară cu radar ce se întinde pe toată lăţimea drumului.

Un participant la trafic a surprins noutatea şi a decis să-şi spună părerea despre aceasta pe o reţea de socializare. Pe de o parte afirmă că nu este împotriva acestor panouri şi asta pentru că ele involuntar îi fac pe toţi cei care le văd pentru prima dată, din curiozitate, să reducă viteza pentru a citi ce scrie pe ele.

Pe de altă parte, din această cauză scade ritmul obişnuit al traficului şi se pot forma uşoare ambuteiaje, după cum declară şoferul. Încă un minus al lor ar fi şi distragerea atenţiei de la drum a tuturor celor care se interesează să citească cât mai repede absolut toate caracterele afişate.

VIDEO: facebook.com/nicu.tabarcea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. Macron spune

    Aceste nu sunt limitatoare smart pt drumuri. Aceste leduri mia degraba distrag atentia de la drum is de la masina din fata soferului.
    Limitatoare de viteze sutn acele care este ridicat asfaltul si de construit insule pe ambele parti unde soferii sunt nevoiti sa faca virajuri pt a micsora viteza!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata