(video) Soluţie smart? În comuna Chetrosu au apărut nişte “limitatoare de viteză” mai neobişnuite

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Soluţie smart sau nu prea? În comuna Chetrosu, pe traseul R 2 care duce spre Anenii Noi, au apărut nişte “limitatoare de viteză” mai neobișnuite. Mai exact este vorba despre două panouri LED, câte unul pe sens, care sunt montate pe o bară cu radar ce se întinde pe toată lăţimea drumului.

Un participant la trafic a surprins noutatea şi a decis să-şi spună părerea despre aceasta pe o reţea de socializare. Pe de o parte afirmă că nu este împotriva acestor panouri şi asta pentru că ele involuntar îi fac pe toţi cei care le văd pentru prima dată, din curiozitate, să reducă viteza pentru a citi ce scrie pe ele.

Pe de altă parte, din această cauză scade ritmul obişnuit al traficului şi se pot forma uşoare ambuteiaje, după cum declară şoferul. Încă un minus al lor ar fi şi distragerea atenţiei de la drum a tuturor celor care se interesează să citească cât mai repede absolut toate caracterele afişate.

VIDEO: facebook.com/nicu.tabarcea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/