(video) Sony a anunțat Gran Turismo 7

Sony a făcut public primul trailer al noului simulator de curse auto Gran Turismo 7! Videoclipul arată câteva dintre categoriile de vehicule care vor apărea în joc, precum şi secvențe de gameplay. Lansarea jocului pentru console este programată pentru 4 martie 2022.

Pentru prima dată într-un astfel de simulator apar şi vor putea fi conduse mai multe modele conceptuale marca Porsche, Lamborghini şi Jaguar, unele chiar fiind concepute pentru mediul Gran Turismo. De asemenea, în anunțul video sunt prezentate supercaruri clasice și moderne, mașini stradale legendare și chiar SUV-uri de epocă.

Trailerul demonstrează şi diversele opțiuni de curse – pe piste închise, pe secțiuni de stradă, raliuri, precum şi locaţii pentru drift. În plus, luând în considerare prezența vehiculelor de teren, jucătorii vor avea posibilitatea să meargă şi în afara asfaltului, aşa cum este posibil în simulatorul concurent Forza Horizon 5.

În cele din urmă putem vedea şi câteva elemente noi ale interfeței jocului – în special, activitatea sistemelor de individualizare şi tuning, precum și un mod foto cu o gamă de locații și setări speciale pentru a putea realiza cele mai reuşite wallpapere.

Amintim că Gran Turismo 6 a fost lansat acum opt ani pentru Sony PlayStation 3, în decembrie 2013. Noul joc va fi disponibil pentru PlayStation 4 și PlayStation 5.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/