(video) Stop producţie şi livrări! Pagani arată ultimul Huayra Roadster

Pagani anunţă şi arată ultimul exemplar Huayra Roadster! Acesta, dar şi celelalte 99, au ajuns deja în garajele proprietarilor. Companiei i-au fost necesari mai puţin de trei ani de zile pentru a găsi clienţi şi a le produce la comandă, manual!

Amintim că supercarul italian a fost prezentat public în martie 2017 la Salonul Auto de la Geneva. Premiera-i însă a avut loc în februarie 2017 şi atunci ni s-a spus că absolut toate maşinile au fost rezervate, fiecare având un preţ de start de 2.280.000 de euro!

Ultimul Roadster este decorat cu o emblemă specială, iar unele dintre elementele unice pentru acesta au fost dezvoltate personal de șeful companiei Horacio Pagani.

Clipul video, dedicat ultimului supercar asamblat, este însoțit de o voce care este a proprietarului. Acesta spune că era o vreme când nu a lua în serios marca italiană, considerând-o că este un fel de imitație a Lamborghini (Horacio Pagani a fost la un moment dat inginerul-șef al acestei companii).

Mai târziu, însă, şi-a schimbat părerea când a cunoscut îndeaproape o Zonda Cinque din 2008. Inițial, el intenționa să cumpere un Huayra Coupe, dar în cele din urmă a optat pentru un Huayra Roadster.

La cererea proprietarului, corpul maşinii este finisat din fibră de carbon cu textură expusă la vedere, vopsit în Mamba Black, iar interiorul este tapițat cu piele într-o combinație de negru și galben aprins. 

O caracteristică specială a aspectului maşinii este o aripă din fibră de carbon, similară celei de rechin, montată peste capacul motorului, în preajma terminaţiilor eşapamentului. Contururile sale au fost desenate personal de șeful Pagani.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ultimul-pagani-huayra-coupe-a-fost-livrat-proprietarului/

Cmentariile sunt închise