(video) Strigător la cer! Şoferi din Chişinău nu văd ziua-n amiaza mare cum pietoni trec strada

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Continuă neatenția sau mai bine zis ignorarea pietonilor de către şoferi. Atât de multe situaţii apar publicate în spaţiul online în unele zile, încât nici noi nu reuşim să le vedem pe toate, dar poliţia de patrulare ar putea monitoriza încălcările şi din oficii, fără a mai ieşi în teren, astfel făcându-se şi economii de resurse ale statului. Probele sunt mai mult decât suficiente pentru a emite expres procese verbale.

Imaginile sunt pur şi simplu revoltătoare. Şi nu vorbim despre perioade ale zilei în care vizibilitatea e redusă, perioade în care chiar şi cel mai atent şofer poate fi luat prin surprindere. Ori sunt necesare nişte controale medicale impuse, cel puţin oftalmologice, pe lângă amenzi?

Astfel de conducători auto precum cei din imagini ar trebui şi chiar merită sancţionaţi dur pentru ca să renunțe la ideea că: dacă pietonul nu este imediat în faţa sa (în faţa capotei) şi pe banda sa, atunci nu are cui ceda şi îşi poate continua deplasarea.

VIDEO: t.me/cx_md şi conducători anonimi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise