(video) Tânărul care a fost filmat cum circulă cu aproape 200 de km/h trebuie să ştie că este deja căutat de poliţie

Nu este pentru prima dată când scrim aici pe blog despre încălcări, careva mai ieşite din comun şi făcute publice pe TikTok, însă este important de remarcat un fapt. După ce astfel de imagini devin virale pe reţelele de socializare şi ajung şi în presă, am observat că autorii de conţinut nu numai că îşi dau seama de prostia făcută, chiar dacă au adunat un număr mare de like-uri, ci la scurt timp şterg filmuleţele sau dezactivează profilurile în speranţa că se vor putea ascunde.

Este şi cazul acestui clip pe care nu l-am mai găsit pe contul cu pricina, însă cineva totuşi a reuşit să-l descarce şi să-l expedieze colegilor de la ProTV. Imaginile arată cum un tânăr şofer, care are la bord încă cel puţin doi pasageri, şi-a asumat întreaga responsabilitate de a-i plimba cu aproape 200 de km/h şi cu un risc major de producere a unui accident rutier. Viteza excesivă nu era deloc adaptată condiţiilor meteo de afară şi stării carosabilului.

Conform informaţiilor care ne-au fost furnizate de ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco, cazul a fost înregistrat. Urmează identificarea șoferului cu o ulterioară sancționare.

VIDEO: facebook.com/protvchisinau

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-in-moldova-devine-la-moda-publicarea-incalcarilor-pe-tiktok-iata-niste-depasiri-excesive-de-viteza/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/