(video) Tatăl lui Valerian: „Șoferul care l-a lovit a încercat să fugă. Există probă video. Până azi nu şi-a cerut iertare!”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Alexandru Coșcodan, tatăl lui Valerian, biciclistul lovit împreună cu un prieten de-al său lângă intrarea în Stăuceni, care ulterior a decedat la spital, a acceptat să vorbească în faţa camerei la aproape o lună de la tragedie. Şi s-a întâmplat în cadrul unui monolog.

Alexandru Coșcodan a relatat pe scurt istoria lui Valerian, campionul Moldovei la ciclism, al treilea copil pe care familia îl pierde. În mod evident a povestit detalii din culisele accidentului, dar şi a anchetei, unele necunoscute anterior.

Puteţi seta player-ul la 1.5x viteză dacă doriţi să audiați mai repede materialul

De exemplu, aflaţi că există o probă video care a surprins clar momentul accidentului, astfel că vinovatul nu are cum să scape de pedeapsă. Însăşi vinovatul, originar din UTA Găgăuzia, tată a cinci copii şi contravenient cu experienţă, a încercat imediat după accident să părăsească locul, însă a fost blocat de şoferi care nu s-au arătat indiferenţi. Trist rămâne şi faptul că până astăzi nu şi-a cerut elementar iertare pentru ce a comis.

Cât priveşte accidentul în sine, acesta nu trebuia să aibă loc pentru că băieţii nu trebuiau să apară acolo. Nici şoferul care îşi recunoaşte vina, dar care nu colaborează cu ancheta, nu trebuia să circule pe acolo şi în genere să urce la volanul unei maşini.

Între timp, şoferul de 48 de ani rămâne după gratii. Magistrații judecătoriei Chișinău, cu sediul la Ciocana, i-au prelungit miercuri măsura preventivă (plus 30 de zile în penitenciar). Bărbatul a fost escortat la ședință, însă a refuzat să facă declarații, notează TV8.

Procurorul de caz a solicitat prelungirea măsurii preventive pentru că ar exista riscuri de influențare a urmăririi penale, acuzatorul, însă nu a ne-a spus clar despre ce este vorba. Un alt argument al procurorului este că bărbatul de 48 de ani ar fi comis în trecut și alte încălcări. El a urcat la volan, chiar dacă avea permisul de conducere suspendat.

Astfel, pe lângă dosarul principal, în care șoferul este cercetat pentru omorârea unui copil și accidentarea celui de-al doilea, a fost pornită o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca bărbatul să circule cu permisul suspendat și chiar să comită un șir de încălcări.

În ziua în care a fost arestat, bărbatul a declarat pentru acelaşi post TV că regretă cele întâmplate și că nu se va mai urca niciodată la volan.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/