(foto/update) Accident grav lângă Stăuceni! Doi biciclişti au fost loviţi de o maşină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #6)


(update #5)


(update #4)


(update #3)


(update #2)


(update #1) Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat la ora 16:45. Un Opel condus de un şofer de 48 de ani a lovit doi bicicliști, minori, ambii având vârsta de 12 ani și fiind echipați corespunzător.

În urma impactului copii au avut de suferit destul de semnificativ, fiind preluați de un echipaj medical și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă.


Accident grav în apropiere de Stăuceni. Doi biciclişti au fost loviţi de o maşină pe drumul care leagă capitala de această comună. Informaţiile preliminare neoficiale spun că şoferul unui BMW se deplasa cu viteză şi a efectuat o depăşire pe banda din dreapta.

Unul dintre bicicliști ar avea vârsta de 12 ani. Ambii s-au ales cu traumatisme.

Articolul se actualizează…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/