(video) Test Drive: Noul Jetour Dashing – următorul bestseller chinez în Moldova?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Jetour este o marcă auto chineză de sub aripa gigantului Chery Automobile. Este relativ tânără, fiind lansată în anul 2018 și concentrându-se în principal pe producția de modele SUV și crossover. Jetour oferă o gamă diversificată de modele, care combină designul modern cu tehnologii populare de ultimă și caracteristici destul de confortabile pentru preţul cerut.

Prin utilizarea tehnologiilor de producție de înaltă calitate de la mărci mai premium a grupului auto și prin colaborarea cu parteneri internaționali, Jetour își propune să ofere vehicule fiabile și accesibile, adaptate nevoilor și preferințelor clienților. În plus, marca Jetour este preocupată de inovație și dezvoltare sustenabilă, căutând soluții ecologice pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

De-a lungul scurtei sale istorii, Jetour a reuşit să câştige popularitate pe piața auto chineză și a extins exporturile în alte țări. Brandul încearcă să ofere vehicule moderne și competitive, menite să satisfacă cerințele șoferilor din întreaga lume. Va reuşi oare şi în Republica Moldova să aibă succes, mai ales cu modelul Dashing, al cărui preţ porneşte de la 19.900 de euro? Din câte se pare da, căci până la sfârşitul anului vom vedea înmatriculate peste 100 de exemplare!

Sperăm să vă placă reportajul nostru! Nu uitați să-l apreciaţi cu un Like! Vă aşteptăm şi în comentarii, pe orice platformă!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu suntenţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise