(video) Test Drive: Noul Jetour Traveller T2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou test drive pe canal, cu o mașină mult așteptată de unii urmăritori. Noul Jetour Traveller T2 este unul dintre modelele care parcă au fost făcute pentru Republica Moldova, reieșind din relieful predominant al țării noastre. Iar designul îi este pe cât de recunoscut, pe atât de solid.

Mașina pe care am primit-o la test are tracțiune integrală și un motor cu 255 CP. Cuplul maxim este de aproape 400 Nm. Suspensia independentă este moale și confortabilă, chiar și pe drumuri denivelate. Modelul are o accelerație decentă și o viteză maximă de 180 km/h. Consumul mixt – 8-9 litri la sută.

Noul Traveller T2 se oferă cu o garanție oficială de cinci ani sau 100.000 de km. Mai există la alegere un benzinar alternativ de 1.5 litri, dar și o unitate de propulsie plug-in hybrid care vine în Moldova!

Concluzia e simplă: T2 este o mașină bine echipată și confortabilă, cu un preț competitiv. Este o opțiune bună pentru cei care caută o mașină de familie spațioasă și cu tracțiune integrală. Nu avem decât să vă recomandăm să mergeți la un test drive!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Vezi și:

Cmentariile sunt închise