(video) Test Drive: Noul Lexus GX

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Lexus GX a ajuns pe mâinile noastre. În acest reportaj discutăm designul, caracteristicile și performanțele mașinii. Am testat mașina deocamdată pe drumuri asfaltate, deși planificăm și o ieșire în off-road cu el, să sperăm cu versiunea Overtrail.😉

Designul exterior și interior este realizat în baza celui mai nou limbaj al mărcii. Este remarcabil prin spațiul generos și calitatea materialelor folosite. Scaunele sunt suficient de confortabile și nu ar trebui de uitat că mașina stă pe un șasiu de tip cadru, deși vine standard cu amortizoare adaptive.

Sub capotă există un singur motor V6 (354 CP), cuplat la o cutie automată cu 10 trepte. Nu lipsesc și alte dotări precum diferențiale și demultiplicator pentru capacități de off-road excelente. Ce consum am văzut pe bord și ce alte impresii ne-a produs, vedeți în test drive.

În general, noul Lexus GX este o mașină excelentă care oferă o combinație de spațiu, confort, performanță și capacități de off-road. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de lux care să vă poată duce oriunde, atunci noul GX este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise