(video) Test Drive: Noul Suzuki Jimny – de ce este atât de căutat?

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Daniliuc 

Suzuki Jimny era pentru mine un model cunoscut de mulți ani, dar cumva nu-i dădeam prea mare importanță chiar dacă știam că este în echiparea armatei japoneze, că este un off-roader foarte iscusit și că are o istorie care începe tocmai prin anul 1970.

Însă această “relație” a noastră a durat exact până în toamna anului 2018 atunci când a patra generație Jimny a fost prezentată la Salonul Auto de la Paris! De atunci lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, eram atât de nerăbdător să-l conduc încât m-am întristat când Suzuki a declarat că debutul modelului în Europa este întârziat.

Abia de curând noul Jimny a venit și în țara noastră! Are un preț minim de 15.000 de euro, în timp ce versiunea de top costă 17.800 euro! Se laudă cu multe dotări care nu erau anterior, un motor nou și cel mai important – în continuare are cadru dur și punți rigide!

Am prins în ziua filmării un timp foarte frumos și am mers cu noul Suzuji Jimny spre Nistru! Vă invit să și pe voi să vedeți ce a ieșit! Vizionare plăcută și nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/