(video) Test Drive: Noul Volvo XC90 Facelift! Ce noutăți aduce versiunea B5 și cum se conduce cu Mild Hybrid

0

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

În ultimii ani Volvo reușește să ne impresioneze cu o sumedenie de modele noi care au prins foarte bine și pe piața din Republica Moldova. La sigur cel mai de succes model aici acasă este Volvo XC90, un SUV care, începând cu anul 2015, a reușit să se impună în fața unor modele de temut, unul dintre acestea fiind și Mercedes-Benz GLE.

Cu puțin timp în urmă în țara noastră a venit și XC90 facelift. Acesta nu aduce prea multe modificări estetice (probabil Volvo nu își dorea să riște cu vânzările acestui model care și așa merg bine), însă care aduce în schimb alte lucruri importante.

Bineînțeles am luat la test noua versiune B5 care o înlocuiește pe piață pe D5, cea mai populară versiune de motor din Moldova pe XC90. Vorbim despre un diesel de 2.0 litri, ce produce 235 de cai putere şi care acum face front comun cu tehnologia Mild Hybrid.

Dar nu vă voi plictisi cu mult text. Vă invit să vedeți test drive-ul nostru video, dar și galeria foto de mai jos. Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

Pentru acest test drive am ales să filmăm XC90 în preajma orașului Călărași… Frumos drumul de aici!

După am virat pe un traseu neasfaltat care avea să ne ducă în locuri frumoase! Aici XC90 a început să ne demonstreze că nu se teme de drumurile neasfaltate.

Am oprit apoi un pic să admirăm liniile noului Volvo XC90. Chiar dacă facelift-ul nu aduce prea multe modificări estetice, fiți deacord că designul lui XC90 nu este de loc învechit. Mașina asta arată fresh și la cinci ani de la momentul lansării.

A venit timpul pentru un pic de noroi… Suedezul ne-a dovedit că nu prea are frică de drumurile neasfaltate din satele moldovenești. Păcat că nu am reușit să filmăm asta…

Câteva fotografii cu frumusețea locurilor pe unde am filmat și noul Volvo XC90, în bătaie razelor calde de la apus. Avem o țară deosebit de frumoasă. Trebuie doar să dorim să o descoperim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata