(video) Test Drive: Porsche Macan facelift

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Denis Chicu 

Segmentul SUV-urilor ce au un preț de vânzare cuprins între 50.000 și 60.000 de euro devine din ce în ce mai popular în țara noastră. Mulți însă nu știu că în acest segment se încadrează perfect și Porsche Macan, al doilea SUV din gama germanilor și cel mai compact.

În a doua jumătate a anului trecut Porsche a pregătit o restilizare pentru Macan, sau așa cum îi spunem noi în limbajul de specialitate, un facelift. Odată cu el, Macan se poate lăuda nu doar cu un design mai proaspăt, dar cu noi dotări și tehnologii.

De curând am avut ocazia să testez acest model pe drumurile din Moldova și probabil mulți dintre voi se vor mira de cele spuse, dar mașina asta este foarte confortabilă! Însă există și un motiv pentru asta. Am testat versiunea cu motor de 2.0 litri ce produce 252 de cai putere și care este conectat la cutia automată PDK, în timp ce pe partea de suspensii am avut una PASM cu amortizoare adaptive.

Mai multe aflați din reportajul nostru video de mai jos. Vizionare plăcută!

Vezi şi: (video) Noul Porsche Macan S facelift a primit un nou motor V6 turbo. Iată cât costă în Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/