(video) Test Drive: Toyota Corolla facelift

Prima mea întâlnire cu cea dea 11 generație Corolla avea să aibă loc aproape patru ani în urmă, atunci când am condus-o pe drumurile de pe insula Majorca. Pe atunci am rămas impresionat de acest model și cred că nu putea fi altfel, din moment ce Corolla este cel mai vândut automobil din istoria omenirii și o adevărată legendă în gama Toyota care de curând a aniversat 50 de ani de când se află pe linia de asamblare.

Haideți să vedem acum cum se conduce noua Corolla facelift pe drumurile din Moldova. Pentru acest test drive importatorul oficial Toyota în Moldova mi-a oferit versiunea cu motor pe benzină de 1.6 litri care produce 122 de cai putere, iar în plus exemplarul testat se bucura de toate opționalele posibile.

[pro_ad_display_adzone id=”20701″]

Vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare a noii Toyota Corolla facelift în Moldova. În țara noastră, acest model are un preț de start de 12.500 euro pentru versiunea cu motor de 1.33 litri, în timp ce prețul versiunii cu motor de 1.6 litri și dotări maxime ajunge la 18.000 euro.

Dacă decideți să procurați maşina în rate, vă recomdăm programul de finanțare oferit de Raiffeisen Leasing cu doar 6.7% dobândă anual. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 7.200 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiți câte 482 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 694 de lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 810 de euro în primul an.

          Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/