(video) Toţi îi cedează? Un şofer de ambulanţă arată pe TikTok cât de repede se poate mişca prin Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Conform datelor la zi, numărul autovehiculelor înregistrate în mun. Chişinău a depăşit de curând 341.000 de unităţi. Iar pentru că acest număr este de neoprit, în mod evident munca celor ce conduc autospeciale, mai ales ambulanţe, devine din ce în ce mai dificilă.

În unele misiuni trebuie să ajungă de la A la B şi înapoi la A contra cronometru, iar acest lucru nu este cel mai uşor de făcut. Necesită maximă concentrare căci există riscul de a atinge minimum zeci de oglinzi retrovizoare. Se întâmplă uneori să aibă loc şi accidente, inclusiv din cauza epuizării şi neatenţiei.

Un conducător de ambulanţă Mercedes-Benz Sprinter are un cont de TikTok şi a plasat pe el câteva secvenţe din activitatea lui zilnică. Prin aceste imagini ţine inclusiv să mulţumească tuturor din trafic pentru că i-au cedat trecerea, însă viteza de reacţie a unor şoferi e încă una care lasă de dorit.

VIDEO: tiktok.com/@valdemar_86

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/