(video) De ce acest microbuz Mercedes cu motor diesel costă mai mult decât un Ferrari

BRABUS a fost unul dintre pionierii în dezvoltarea sistemelor de afaceri și multimedia inovatoare, funcționale și integrate elegant în mașini de zeci de ani. Un van precum este actualul Mercedes-Benz V-Class, în special cu ampatament extins, este în mod natural extrem de potrivit pentru astfel de echipamente datorită spațiului său generos, în acest caz fiind echipat cu un perete despărțitor care separă compartimentul din spate de cabină.

După ce a prezentat acum câţiva ani programul Business Lounge pentru acest model, acum BRABUS a dezvoltat unul nou şi îmbunătăţit numit Business Plus. O opțiune este transformarea interiorului versatil într-un birou mobil, care poate servi ca un cinematograf pe roți sau o sală de concerte în mișcare cu echipamente multimedia de ultimă generație.

Vezi şi: (foto) Un V-Class Maybach a fost găsit în parcul unei companii franceze care oferă servicii de transport

Automobilul din imagini este dotat cu două scaune business, multi ajustabile, orientate în direcţia de mişcare, dar şi altele două care sunt orientate contra direcţiei, toate într-o cabină individual separată de cea a şoferului şi pasagerului din dreapta sa. Primele două menţionate, pentru confort maxim, sunt echipate nu numai cu încălzire și ventilare, ci şi cu funcție de masaj.

Cele care stau vis-a-vis de acestea sunt la fel confortabile, dar pot beneficia doar de încălzire şi ventilare. Totuşi, între ele este o consolă centrală la fel de potrivită și practică. Oferă opțiuni suplimentare de depozitare și o cutie securizată invizibilă din exterior. Se deschide electric numai după introducerea unui cod prin panoul tactil BRABUS TOUCH CONTROL PANEL integrat în partea de sus. În plus, consola este prevăzută cu două suporturi pentru pahare care păstrează băuturile calde sau reci după dorință și porturi USB pentru încărcarea unei tablete sau a unui smartphone, de exemplu.

Perdelele negre care se deschid sau se închid la simpla apăsare a unui buton asigură intimitate faţă de lumea exterioară. Iar un tavan sub forma unui cer înstelat, echipat cu sute de elemente din fibră optică care se schimbă programabil cu sistemul de iluminare ambientală, dar şi pielea fină BRABUS, asigură o ambianță extravagantă. Corpuri de iluminat LED pentru citit au fost integrate la fel în tavan, deasupra fiecărui scaun.

Exemplarul din imagini mai dispune de o tapiţerie în culori porcelain white & black, cusută sub formă de pătrate în unele secţiuni şi cu perforaţii foarte precise. Cusăturile de culoare neagră și alte ornamente adaugă o aură atractivă.

Vezi şi: (video) Noul Brabus Business Lounge este pentru persoanele care au un stil de viaţă diferit

Vezi şi: (foto) Cum poate transforma Mansory un simplu Mercedes V 250 d într-un oficiu mobil de lux

Cu toate acestea, interiorul exclusiv finisat în fiecare detaliu nu numai că arată atractiv, ci oferă o serie de caracteristici funcționale și fascinante. Un ecran LED de 21.5 inci, care este integrat în peretele despărțitor al cabinei, poate reda tot conținutul transmis de un BRABUS Media Center, Apple TV sau PlayStation, toate integrate în maşină. Iar prin intermediul unui panou cu trei ceasuri, ataşat de tavan, pasagerii pot vedea în timp real date despre timp, temperatura exterioară şi viteza de deplasare.

Alte două panouri BRABUS TOUCH CONTROL PANELS se află la îndemâna fiecărui pasager care va sta pe unul din cele două scaune orientate înainte şi prin acestea pot fi controlate diversele caracteristici de confort la bord. Există, de asemenea, în preajmă şi un suport pentru pahare cu funcţie de încălzire/răcire, dar şi câte un port USB individual.

După cum indică eticheta Business Plus, acest program de modernizare se concentrează în primul rând pe integrarea echipamentelor de comunicații de ultimă generație. Ele permit pasagerilor de la bord să fie conectați la reţeaua globală și să își facă munca sau să se ocupe de afacerile lor în confort maxim, în timp ce se află în drum, ori chiar să organizeze conferințe într-o ambianță plăcută şi protejată de împrejurimi.

Printr-o tabletă specială clienţii vor putea accesa o gamă largă de oferte multimedia oferite de un Sony PlayStation 4, Apple TV, BRABUS MEDIA CENTER sau de pe internet printr-un router LTE de mare viteză. Desigur, pasagerii se pot conecta la internet şi cu propriile telefoane, tablete și laptopuri prin intermediul unei reţele Wi-Fi.

Vezi şi: (foto) Atelierul de tuning TopCar din Rusia prezintă Mercedes-Benz V-class INFERNO

Acest BRABUS Business Plus van, bazat pe un Mercedes-Benz W 447, a beneficiat şi de atenţie la exterior. De exemplu, bara de protecţie frontală AMG Line a primit noi inserţii optimizate aerodinamic, dar şi noi benzi LED integrate care îndeplinesc rolul unor indicatoare de direcţie suplimentare.

Bara de protecţie posterioară a fost şi ea modificată pentru a include un difuzor de aer, care la rândul său adăpostește patru terminaţii ale noului eşapament sport din oţel inoxidabil.

Modificările vizuale sunt completate de noi jante BRABUS Monoblock R şi BRABUS Monoblock T care pot fi puse la dispoziţie. Ambele variante măsoară 19 inci şi vin în anvelope Continental, Pirelli sau YOKOHAMA de mărimi 255/40 ZR 19.

Din punct de vedere vizual se mai poate observa că garda la sol a maşinii a fost redusă. S-a datorat instalării unor noi arcuri sport care pot micşora garda la sol cu 15-25 de mm în dependenţă de modelul V-Class-ului.

Concret pentru a demonstra posibilităţile BRABUS Business Plus, în acest caz, a fost ales un Mercedes V 250 d cu cel mai lung ampatament. Pentru acest motor, BRABUS oferă kitul de tip plug-and-play BRABUS PowerXtra D4, care îmbunătățește puterea motorului turbo diesel cu patru cilindri cu alţi 44 de CP şi 70 Nm de cuplu.

Drept rezultat, van-ul diesel pune la dispoziţie 235 de CP şi 510 Nm (între 1.400-2.400 rpm). Activul permite o acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 8.8 secunde, iar viteza maximă poate urca până la 210 km/h.

Toate componentele și conversiile BRABUS vin cu garanția BRABUS Tuning Warranty de trei ani sau 100.000 km. BRABUS recomandă lubrifianți de înaltă performanță Motul.

Microbuzul BRABUS Business Plus bazat pe Mercedes-Benz V-Class (W447) poate fi comandat ca un vehicul complet. Ca alternativă, BRABUS este capabil să transforme maşinile pe care clienţii le au deja în posesie şi nu doar cu motoare diesel. Preţul exemplarului din acest articol este de 296.395 de euro!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/