(video) Tragedie evitată la limită! Doi puști din Chișinău, la un pas de a ajunge sub roți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe trotuarul exterior al parcului Afgan din sectorul Rîșcani, Chișinău
Pe trotuarul exterior al parcului Afgan din sectorul Rîșcani, Chișinău

Mesajul acestui articol s-ar adresa mai mult părinților. Căci puțin probabil ca minori de până la 12-13 ani să-l citească. Trotuarele și străzile din Chișinău nu sunt un loc de joacă, ci zone periculoase care pot genera și tragedii!

Copiii ar face bine să știe asta dintr-o sursă primară, adică de la părinți. Nu de alta, dar părinţii poartă răspundere pentru dezvoltarea fizică, intelectuală şi spirituală a copiilor şi au prioritate la educaţia lor faţă de oricare alte persoane, conform Codului Familiei.

Imaginile date ne-au fost expediate la adresa redacției. Acestea arată cum doi copii așezați pe niște penny board-uri au fost la limită de a ajunge sub roți, fie unul fie altul. Unul însă a reușit să treacă prin fața mașinii, iar altul a reușit să se oprească înainte de a intra pe carosabil.

Vezi și: (video) Atenţie! Copii pot fi “trimişi sub roţi” în zona Pieţei Centrale din Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/